Akupunktur

Akupunktur er et praktisk og tradisjonsrikt fag med røtter så langt tilbake som 2000 år

Få bedre helse nå og forebygg fremtidige plager

Iren kombinerer ulike behandlingsmetoder for å støtte kroppens naturlige helbredelsesprosesser.
Hun vektlegger helhetlig og personlig tilpasset behandling.

Typiske utfordringer Iren kan hjelpe med

• Kvinnehelse f.eks. forebygging og behandling av plager i overgangsalder, menstruasjonssmerter, fertilitet og svangerskap
• God aldring: Leve godt lenger og forebygging av Alzheimer og demens
• Høysnue og bihulebetennelse
• Smerter i f.eks. Rygg, nakke, skulder og kne
• Søvnproblemer
• Hjelp til å få en sunn kroppsvekt for velvære og forebygging av sykdom
• Mental helse, stress og angst

Komplementær medisin er ikke ment som et alternativ til din fastlege, men et tillegg.

Iren er medlem av Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon, NNH.

Akupunktur

Akupunktur er en del av tradisjonell kinesisk medisin og innebærer bruk av tynne nåler som settes inn på spesifikke punkter på kroppen for å gjenopprette energibalanse og fremme helbredelse.

Ernæringsterapi

Ernæringsterapi fokuserer på betydningen av riktig ernæring og livsstil for å støtte optimal helse og forebygge sykdom. Ernæringsterapeuter gir individuelt tilpassede kostholds anbefalinger basert på en persons helsehistorie, symptomer og ernæringsbehov.

Naturopati/Allmenn naturterapi

Naturopati, også kjent som allmenn naturterapi, er en tilnærming til helse og velvære som fokuserer på å styrke kroppens naturlige helbredelsesevner ved hjelp av naturlige midler og terapier. Det inkluderer bruk av kosthold, akupunktur, urtemedisin, homeopati, kosttilskudd og livsstilsråd for å støtte helbredelse, forebygge sykdom og fremme optimal helse.

Naturopater tar en helhetlig tilnærming og tilpasser behandlingen individuelt til hver enkelt pasients behov. Målet er å finne og behandle årsaken til pasientens symptomer/helseutfordringer.

Utdannelse

Iren har sin utdannelse fra “The College of Naturopathic Medicine, CNM” i London. Studiene inkluderte en 4 årig akupunktur (TCM, Tradisjonell Chinese Medicine) og naturopati utdanning og en treårig utdanning i ernæringsterapi. Studiene ble komplementert med et kort internship ved et TCM sykehus i Kina, Jiangsu Provencial Hospital of TCM i Nanjing.

Hun fullførte også et toårig postgraduate program som en klinikk supervisor assistant I CNM’s akupunktur studentklinikk.

Etter studiene jobbet hun som en av CNMs naturopatiske profesjonelle terapeuter. Det ga henne sjansen til å behandle pasienter med et bredt spekter av ulike helseutfordringer.

Da hun jobbet i England var hun medlem av The British Acupuncture Council, BAcC og The British Association for Nutrition And Lifestyle Medicine, BANT.

kontakt

Har du spørsmål eller vil booke tid?

3 + 5 =